natti

vart mycket att göra på jobbet idag! jättetrött.. så nu blir det strax sovdags.
hoppas på att det är lite lugnare imorron men tveksamt!

längtar så mycket tills jag får gosa med min älskling igen på fredag! ååååh.

xx


perfectly lonely

ska snart iväg till jobbet.. 16-24 som gäller idag, så någon som är sugen på en fika är det bara att komma och hälsa på där.. idag börjar ju även göteborgs "kultur" kalaset, så får se om det är mer och göra idag än vanligt eller vad som händer..

8 dagar kvar tills rhodos och ojojoj vad jag längtar! längtar dock liiite mer tills på fredag då emmy och min älskling kommer till sverige. woop woop.

xx

singin' that melody

nu är det bokat. den tredje september lyfter jag mot london.. flyttar. men hur tusan ska man få med sig allt
i en liten resväska? ojojoj.
min plan för london just nu ser ut att jag ska jobba som au-pair i en familj i acton (som ligger nära hammersmith, där jag bodde i våras) vilket är toppen för då är det inte allt för långt bort från min älskling (pojkvännen, som jag träffade när jag bodde i london i våras) och där hade jag tänkt vara ett tag, förhoppningsvis är familjen bra och allt funkar.. när jag är ledig därifrån tänkte jag försöka se om det finns något jobb man kan göra under tiden för att tjäna lite pengar. och senare i framtiden jobba heltid och sedan flytta ihop med honom någonstans där. så jag vet alltså inte om jag kommer tillbaka till sverige. (hälsar på självklart, men bor.. vet jag inte)

så det är vad som kommer ske. den 13 augusti kommer emmy och han till sverige och har semester. sedan åker jag och han till rhodos den 18 och är hemma den 26. jag fortsätter jobba och antagligen kommer min sista jobbdag är i sverige vara den 1 sep, så kom förbi och fika innan jag slutar ! :) (franks coffee vid kungsportsplatsen btw)
sedan så är vi alltså kvar här i ungefär 1 vecka innan vi båda åker den 3e september till london!

jag har ju 'bott' (4 månader) i london innan men aldrig varit au-pair så om någon som läser här har/är varit det (eller flyttat härifrån dit..)
så ge gärna lite tips på saker som kan vara bra att veta / ta med sig / lämna hemma osv. 

wie! xx


hej hej hallå?!

hallåååå, ingen som läser här antar jag? uppdateras ju inte sååå väldans ofta så att säga.
jag kanske är på väg tillbaka till london.. isåfall om en månad!
men först väntar en skön semestervecka med min underbara på rhodos, åker om 2 veckor.
jag återkommer ;)

x

RSS 2.0