soligt

sån hääärlig dag det har varit idag! ställde klockan tidigt imorse för att gå ut på en promenad men kom inte upp förrän typ 10.. då blev det en sväng till 'gymmet' som ligger en bit härifrån för att fråga lite om priser och medlemskap osv. visade sig att om man var mellan 16-21 år så får man ett speciellt pris, så det låter hur bra som helst för min del :) ska dit på tisdag igen för att provträna så får vi se, man behöver bara "binda sig" till 2 månader också så det är hur bra som helst! tror priset var runt 22 pund så inte helt fel! :)

förra lördagen var vi ute efter jobbet.. jag kom hem på söndag morgon klockan 8.. gick och la mig och gick upp vid 12 igen och spenderade dagen mestadels inomhus pga att det öste ner utanför. spelade lite spel med de andra här. fint! så ja lördagen var en rolig kväll.

resten av veckan bestod av jobb jobb och jobb. whitney port är hos oss var och varannan dag, kanske kan hon skänka lite kläder till oss också ja tack? :)  fick gå extra tidigt i fredags, blev väääldigt glad då jag aldrig slutar tidigare än 21 eller midnatt eller senare än det..

igår vart det shopping i westfield från tidig morron, var på jakt efter klänning till jobbet. våran nya uniform är svarta klänningar med klackar.. får se hur fötterna mår efter några jobbtimmar ;p
blev även lite shoppinglunch och en frozen yoghurt (ungefär som en snog) apgott!

sedan åkte vi hem och satt på våran härliga 'balkong' och njöt av eftermiddags solen med lite vin, musik, choklad och nagelfix. underbart. sen begav vi oss in till stan och åt middag på vapiano. mums. sedan mötte vi upp de andra på walkabout där vi stannade för en drink och sedan hem bara för att komma i säng hyfsat tidigt för att försöka komma upp i tid i morse för jogging/promenad. efter den åkte vi in till oxford circus och köpte ett par high heels och en till jobbklänning och vandrade omkring i ett underbart soligt&varmt london med en starbucks frappucino i handen. LYCKORUS. någon smög iväg och köpte ett par skor till mig som jag råkade se hehehhhh. jeffrey campbellllll behöver jag säga mer? 

 så nu sitter jag här på balkongen igen, solen håller på att gå ner och middagen är i ugnen. testar min första guinness någonsin. imorgon blir det jobb 11.30-11.30pm. riktigt fin helg, lyckaaaaa.

saknar vänner&familj där hemma, KOM HIT! :))))

RSS 2.0